heymary -
RUN FORREST, RUN


PUREEYESJEG SKAL VÆRE SENIOR I USA!

Vertssøster har snakket med rådgiveren på high schoolen i USA, og jeg skal være senior! Jeg var nesten sikker på at jeg kom til å bli junior, fordi de deler inn klassetrinnene annerledes i USA. På Hich School er 9. klasse Freshmen, 10. klasse Sophomores, 11. klasse Juniors og 12. klasse Seniors. De deler på midten av sommeren, altså de som er født mellom januar og juli blir seniors og de som er født mellom august og desember blir juniors. Jeg er født i oktober, så da trodde jeg at jeg ville bli junior, som er litt kjedelig siden seniors har prom, graduation og alle de gøye arrangementene! Men i dag fortalte vertssøster at alle utvekslingsstudenter på skolen ble seniors! Jeg ble kjempeglad, da er jeg jo eldst og kulest på skolen :) :) :)

For å bli senior er det 3 klasser jeg er nødt til å ta:

1. U.S. History. Det er et 10. klasse-fag, så jeg kommer til å ta det med sophomores.
2. Public Speaking and Debate. Det er et 11. klasse-fag, så jeg tar det med juniors.
3. Economy. Det er 12.klasse-fag, altså for seniors. Vertssøster er også senior, så hun sa hun kunne prøve å få meg i samme klasse :)

Man kan ta 6 fag, så jeg skal altså ta disse og 3 mediefag. Har ikke bestemt meg helt enda, men blir mest sannsynlig photography, yearbook og et til.THE LONG ROAD BACK


HAGEN TIL VERTSFAMILIEN MIN

Nå har våren satt inn for fullt i Elk River. Vertssøster sendte meg bilder for noen dager siden av hagen rundt huset, og den er S T O R! De har også et svært badebasseng. Merker jeg bare gleder meg mer og mer til å reise!Hagen foran huset + litt av huset.Bak.Bak.Bak.Badebasseng! De har ikke fylt det enda, men de gjør det nok snart ettersom det er rundt 30 grader der nå :)
Foran.

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

MARI, 17:


FOTO & UTVEKSLINGSBLOGG: Hei! Jeg heter Mari og er 17 år. Går tredje året på Media & Kommunikasjon, påbygg. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (AFFS). Kontakt: marisvestad@live.no

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovin
hits