heymary -
OPPDATERING PÅ USA-FRONTEN

Det skjer ikke så mye rundt USA for tiden. Sendte inn den komplette søknaden til Explorius for noen dager siden, som skal videresende til ASSE. Måtte ettersende helsepapirene siden jeg manglet noe vaksinasjonskortgreier. Da alt var sendt inn fikk jeg mail fra en i Explorius at papirene så bra ut og godt utfyllt. Hun sa også at jeg hadde fått nesten full pott på SLEP-testen (en test alle utvekslingsstudenter tar for å teste engelskferdighetene) og det var jeg fornøyd med.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forberede meg til dette året. I og med at det er noe usikkert om jeg får året godkjent eller ikke (dette er avgjørende for om jeg drar eller ikke) er det ganske uvirkelig at jeg sannsynlig skal tilbringe et år i USA uten venner og familie rundt meg slik jeg er vandt til. Jeg vet ikke om jeg bør tenke at jeg kommer til å være i USA neste år eller ikke. Om jeg gjør det, kommer jeg til å bli så skuffet om jeg ikke drar. Men om jeg tenker at jeg ikke drar, vil alt komme så brått på. Det ville vært som om jeg bestemte meg for å dra en måned før.

Litt forberedelser har jeg da gjort. Jeg kan faktisk plassere alle statene i USA takket være denne nettsiden. Nice, eller hva?

 

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

MARI, 17:


FOTO & UTVEKSLINGSBLOGG: Hei! Jeg heter Mari og er 17 år. Går tredje året på Media & Kommunikasjon, påbygg. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (AFFS). Kontakt: marisvestad@live.no

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovin
hits