heymary -
SNOW DAY

I dag har vi Snow Day, som betyr at vi slipper skole!!! :-D Lærerne begynte å snakke om det allerede på mandag, så alle elevene håpte og håpte. Var hos ei venninne i går og når vi kjørte hjem var veien skikkelig dårlige fordi det snødde, regnet og haglet. Sov på Abby's rom i natt, for vi var så spente haha. Våknet kl. 5 for å sjekke om skolene var stengt, men internettet funket ikke fordi været var så dårlig. Fra 5 til 6å sov verken Abby eller jeg, og klokken 6 begynte vi å få meldinger på mobilen om at vi ikke hadde skole. Wohooo. Så vi sov til 9, og sto opp for å lage vafler. Nå ser vi på Easy A og slapper av. Deilig dag!

Skal ut senere i dag og ta bilder, for det er skikkelig fiiiint med all nysnøen og vi har en fotooppgave due på mandag. Eller var det tirsdag. Husker ikke. Jaja hade.


FORLOVELSESBILDER

For et par uker siden skrev jeg om noen forlovelsesbilder jeg tok. De er av venninna mi Lilia og forloveden hennes. I USA er det veldig vanlig å ha noen offesielle forlovelsesbilder som paret bruker i bla. invitasjonene. Har vært såå treig med å sortere og redigere dem, men på fredag var fotooppgaven på skolen due, så da måtte jeg ha dem ferdige. Er egentlig ikke ferdig enda, men jaja hehe. Her er noen av dem:
SKOLENYTT

Nesten hver fredag har vi ERHS NEWS som er skolenytt mediateamet lager. I det siste har de ikke vært såå gøye, men disse to fra i høst er ganske vittige. Ganske internt da, så er mye gøyere for oss som går på Elk River HS enn dere i Norge. Men tenkte kanskje det kunne være litt gøy for dere å se :p PS for dere som ikke vet hva Pledge of Alliance er (det i begynnelsen) så er det sånn alliance til flagget og USA der alle reiser seg mot flagget som henger i hvert klasserom med handa på brystet og sier pledgen.

Denne videoen er fra en gang i oktober. Husker ikke helt om den ble sendt i det hele tatt eller bare kuttet vekk store deler, fordi den var for "vulgær og upassende" i følge skoleledelsen ... Hahaha. De er veldig overbeskyttende da. Matt og Kelly som er nyhetsankerer byttet rolle i denne. Tørr humor, men er som regel det da, for alt det morsomme er brukt opp for lengst. Det vittigste med hele greia er sporten (gå til 11.00). Var vel mest derfor skoleledelsen syns det var upassende. Men hahaha syns det er kjempevittig! Dere kan jo se selv :)

 

Denne er fra november, en litt vanligere utgave. Sånn de pleier å være. Klein, tørr humor, litt vittig innimellom og en kjedelig informativ reportasje i begynnelsen.PEPFEST

I går var det school spirit day, som betyr pepfest i de to første timene og danceparty i lunchen. Haha. Denne dagen er pretty much a waste, skjønner ikke hvorfor lærerne prøver å ha undervisning engang. Timene er bare 35 min og vi gjør ikke noe produktivt hele dagen. Jaja, syns pepfest er kjempegøy og det er skikkelig mye school spirit! Seniors har på seg svart tøy, juniors har rødt, sophomores har hvitt og freshmen har grått. 

Lunch

Pepfest i gymsalen. Kan dere se meg? Hint: Er på venstresiden.


Dette bildet er fra Homecoming i september, men det er nesten det samme. Seniorene går rundt i gangene, har "senior walk" og masse greier.

 GET UP AND GO & VALENTINE'S DAY

I går startet Snow Week. Gøy! Temaet for mandagen var Get Up And Go, så da kom alle i pyjamas, morgenkåpe, joggetøy osv. Har aldri aldri gått med pyjamas på skolen før, og lover dere, det var siste gangen også! Var 10 ganger trøttere enn vanlig bare fordi jeg hadde på meg pyjamas.

Har også nyheter til dere. Klarte å slå leppa i går, så nå går jeg rundt med sår på underleppa som dere ser på bildene. Ser ut som om jeg har vært i en slåsskamp eller noe. Huff :(

I dag er det jo Valentine's Day, så temaet ar Red & Pink. Hadde bare en mørkerosa cardigan/bluse-tingtang på meg. Har faktisk ikke noe særlig rosa i klesskapet mitt. Litt rødt, men er ikke så mye farger inni der. Hehe. HVITT TØY <3

Ellers har det generelt vært veldig rødt og rosa på skolen i dag. Ballonger, roser, sjokolader og kort. Søtt!

Og dere, nå skal dere høre! I 5. time i dag kom læreren med sånn hallpass-lapp til meg. Er elever som deler dem ut, og jeg fikk denne:Så tenkte jeg bare "oi" og lurte på hvem som hadde gave til meg. Etter siste time gikk jeg spent til media centeret for å se hva det var mens jeg håpte det ikke var fra stalkeren min i Government-klassen. Det viste seg at det heldigvis ikke var fra han, men fra LILIA <3<3<3 ooooog hun hadde kjøpt SJOKOLADE <3<3<3 hun er så søøøøøt og snilllllll. jeg ble så glad hihi at jeg spiste hele sjokoladen (ops). Når jeg kom hjem hadde vertsfar laget et søtt kort om sjokolade. Haha tror de kjenner meg litt godt.

"Meet Chocolate, the perfect Valentine. Not afraid of commitment, always smells nice, doesn't come with emotional baggage, will come to the mall with you, lets you hold the remote, always sweet, usually pretty rich."

Jaja nå skal jeg toaste en pop tart og se Pretty Little Liars yey hade.

UPDATE: Vertsmor hadde med valentines gave til meg når hun kom hjem fra jobb! En boks med granilla-barer mmmmm. Elsker dem, er så greit å bare ta en når du er i farta. Ofc med sjokolade på da. Hehe.SKOLEDANS OG THE VOW

Jaja, enda en helg som snart er over. På fredag var jeg på den derre skoledansen. Morp som de kaller det, altså prom stavet baklengs. Det var gøy! Sluttet 11pm da, only in America ..... Sov over hos MacKenzie sammen med Karissa, og på lørdag gikk vi og så The Vow på kino med 4-5 andre jenter. Dere må se den når den kommer til Norge, som sikkert er en stund til mehehehe. Uansett, det var koselig! Perkins etterpå, nammm.

I dag har jeg vært i kirka sammen med vertsmor og vertsfar, skypet med storesøster og nå skal jeg til YMCA og trene. Må få kjøpt noen nye joggesko for de jeg har er vonde på venstrefoten av en eller annen grunn. Har en blå tånegl på grunn av dem, arghhhhh. I kveld er det Grammys, så skal nok se på det.

Ha en konge kveld!

Hadde sykt hvite tenner på dette bildet fra fredag hehe. Skikkelig American altså!

POST, T-SKJORTER OG VINTERBALL

I går var en god post-dag, fikk både pakke og brev! Pakken var seniortøyet jeg bestilteslutten av november, eeendelig! Kan sikkert ta bilde av det og vise dere, jeg liker det godt! :-D Brevet inneholdt et kort fra lillesøster og et fra mamma. Det var såå koselig å lese! Elsker å få post, hehee. Hadde masseutsendelse forrige uke med kort jeg kjøpte på roadtripen til California.

I grafisk får vi jo lage våre egne T-sjorter (tror jeg har nevnt det på bloggen før), og i går og i dag lagde jeg mine! Hadde to forskjellige motiver. Lagde en del, så skal sende noen hjem også får vertsfamilien min en hver :-) Kan ikke legge ut bilde av de som jeg sender hjem, for jeg vil det skal være en overraskelse, men de vertsfamilien fikk kan jeg nok poste her når jeg gidder å ta bilde haha.

Neste uke er det Snow Week, som er nesten det samme som Homecoming bare at det er fokus på organisasjonene og klubbene på skolen. Vi i Yearbook deltar! Vet ikke helt hva man kan vinne da, men jaja. Det er iallefall dressup-days, mandag er get-up-and-go. Altså kommer hele skolen til å være full av folk i pyjamas. Husker ikke helt hva som er de andre dagene, men jeg vet at en er school spirit-day og en er western-day. Seriøstttt det er så mange cowboyer her at de kommer ikke til å ha noe problem med å finne noe å gå med. Folk går jo med det til vanlig liksom.

Anyways, på grunn av dette så har vi Snow Week Formal som er et ball/dans i kveld. Jeg skal gå, eller tror iallefall det. Skal låne kjole og sko av ei venninne fordi jeg ikke har fått somlet meg til å kjøpe selv, så om alt går etter planen så skal jeg gå. Det blir gøy! :-D På denne er det sånn "jenter spør gutter" greie, men jeg er jo ikke interresert i noen på skolen, så jeg blir uten date. Skal gå med mange venner da :-D

Åhhh har dere sett noe så søttttttttt. Klarer nesten ikke se på den engang, den er så nusselig. Rudy har ikke kommet tilbake enda, og vertsfar tror den er drept av en ulv (!!). Jeg går ikke ute alene lenger iallefall. Velkommen til villmarka!


SUPER BOWL

Da var Super Bowl-søndagen overstått, og det var litt av en opplevelse! Super Bowl er kjempestooort her i USA, og en skikkelig familietradisjon. Hele familien benker seg foran TVen for å se på, men det er egentlig ikke selve kampen som er det største. Det som blir mest snakket om er reklamene, åpnings-og pauseshowet. En 30 sekunder lang reklame under Super Bowl koster rundt 40 millioner kroner, så det legges mye tid og arbeid ned i å lage reklamene gode, enten de er morsomme eller bare interessante.

Vi hadde folk på besøk og masse god mat. Under hele kampen kom utrop som "How many yards was that??!!", "OOOOOOHHHHHHH", "This is it, this is the Super Bowl" og "I can't watch, it's too excting!!!". Amerikanere og amerikansk fotball altså ...

Jaja, i helgen har jeg ikke gjort så mye. På fredag var jeg sammen med ei venninne og på lørdag brukte jeg hele dagen til å ta forlovelsesbilder av ei venninne og forloveden hennes. Hun er like gammel som meg (!!!) og de skal gifte seg 2. juni. Jeg gleder meg sååånn til bryllupet! Det er mange som syntes det er kjempetidlig, men begge to kommer fra russiske familier, og det er vanlig for dem å gifte seg i ung alder. Når jeg har fått redigert bildene kan jeg sikkert legge noen ut her og vise dere :-)


EN TORSDAG I FEBRUAR

Denne uka har gått seeeeint. Sikkert fordi vi hadde så mange langhelger i januar, men også fordi det er en helt ny timeplan. Jeg liker alle klassene mine godt, og har også startet et nytt treningsprogram med vertsmor. Vi skal trene til et triathlon som er 3. juni, og jeg begynte i går. Utrolig deilig å gå til YMCA etter skolen og bare løpe. Skal skifte mellom løping, svømming og sykling siden det er det triathlonet består av. Gøy!

Btw, i dag ble jeg spurt på date. For real.

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

MARI, 17:


FOTO & UTVEKSLINGSBLOGG: Hei! Jeg heter Mari og er 17 år. Går tredje året på Media & Kommunikasjon, påbygg. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (AFFS). Kontakt: marisvestad@live.no

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovin
hits