heymary -
GODKJENT AV EXPLORIUS!

I går fikk jeg en mail av Explorius. I to uker har jeg gått rundt og vært redd for å ikke komme inn. Hver gang jeg har fått ny mail, har jeg nesten ikke turt å sjekke. Men i går fikk jeg en mail med emnet "Velkommen til Explorius", og dette kunne jo bare bety én ting, jeg var godkjent! Kom helt i sjokk. Satt bare og stirret på skjermen, haha.

I mailen sto det en del info, i tillegg til noen vedlegg (svarkort, regler osv). Det sto også at jeg hadde fått betinget aksept. For de som ikke vet det, hadde jeg spiseforstyrrelse fra oktober 2009 til april 2010. Mange organisasjoner har en regel på at man må ha vært frisk fra dette i minst 2 år før avreise. Explorius har heldigvis enkeltvurdering på dette, men det kan bli et problem å finne vertsfamilie. Derfor har jeg fått betinget aksept. Heldigvis har jeg foreldre som støtter meg fullt ut, og ikke er bekymret for at jeg skal falle tilbake til slik det var før. Lege og psykolog er også veldig positive, og det hjelper når de skal finne familie.

Explorius har snakket med diverse underorganisasjoner i USA, og jeg fikk et utdrag fra hva de hadde svart. "She sounds like a wonderful young lady." begynte utdraget med. Koselig det da!

I dag har jeg brukt litt av dagen på å lese gjennom regler og sånt. Det er ganske mye som skal ordnes og leses gjennom, men jeg skal ikke klage. Dette har vært drømmen min siden jeg begynte på ungdomsskolen. Er så glad!

Les mer i arkivet » Oktober 2012 » September 2012 » August 2012

MARI, 17:


FOTO & UTVEKSLINGSBLOGG: Hei! Jeg heter Mari og er 17 år. Går tredje året på Media & Kommunikasjon, påbygg. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (AFFS). Kontakt: marisvestad@live.no

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovin
hits