• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

  Litt av en velkomst vi fikk da vi kom frem til villaen i Mattinata, Italia!

  Canon EOS 500D + 18-55mm

  I JUST CAN'T WAIT TO BE KING  B/W


  Canon EOS 500D + 18-55mm

  TO I EN

  Snill og søt versjon:

  Slem og søt versjon:


  Det ble ikke så veldig langt opphold her i huset for den lille kattungen vår. Den var rett og slett for vill og uoppdragen til at vi kunne ha den, så vi ga den til ei koselig dame som bor på en gård. Der får den løpe masse og være så gal som den bare vil! Vi kunne egentlig ikke ha den uansett, på grunn av allergi, men den var jo så søt. Jaja, nå slipper vi kloring og masing om natta iallefall!

  SECRETS FROM MY GARDEN

  Eller hagen hos familien min i USA da. Forresten, Abby kom hit på tirsdag i forrige uke og skal være her til fredag. Akkurat nå er vi i Bergen, og har vist henne masse av naturen i Norge. Hun er kjempeimponert :) Kjekt kjekt!

  Canon EOS 500D + Canon EF 50mm

  MINNESOTA SUNSET II  Canon EOS 500D + Canon EF 50mm

  MINNESOTA SUNSET  Canon EOS 500D + Canon EF-S 55-250mm

  VÅRT NYE FAMILIEMEDLEM

  Verdens nusseligste.  THE SECRET LIFE OF BEES

  SPRING  A WINDOW TO THE PAST

  BRYLLUPSINVITASJON

  Her er den ferdige versjonen av bryllupsinvitasjonen jeg laget til Andrei & Lilia. Var noen som spurte om å se den :-) Åå de er så fine sammen!

  Gjorde teksten til høyre blurry, er jo ikke nødvendig for noen å se hva som står :-)

  Hva syns dere?

  LOST IN THE WOODS

  Soooo, tirsdag var det innlevering av fotoserie 2. Hadde egentlig glemt det litt. Eller glemte det med vilje. Hehe. Snille Tessa lot meg ta bilder av henne i skogen dagen før, så fikk satt sammen en serie. Har ikke noe navn på den egentlig. Lost in the woods? Redigerte bildene veldig forskjellig da, spesielt det siste passer liksom ikke helt inn. Jaja!  FORLOVELSESBILDER

  For et par uker siden skrev jeg om noen forlovelsesbilder jeg tok. De er av venninna mi Lilia og forloveden hennes. I USA er det veldig vanlig å ha noen offesielle forlovelsesbilder som paret bruker i bla. invitasjonene. Har vært såå treig med å sortere og redigere dem, men på fredag var fotooppgaven på skolen due, så da måtte jeg ha dem ferdige. Er egentlig ikke ferdig enda, men jaja hehe. Her er noen av dem:


  A SQUIRREL

  SEASIDE  AUTUMN  ANGRY BIRD

  Denne fuglen fløy inn i vinduet vårt. Ikke rart den så litt angry ut, fikk nok et hakk i stoltheten der ja.
  THINK DIFFERENT

  Subtheme i foto på skolen. Fikk ikke begynt på oppgaven før i dag, så var litt stresset på grunn av det. Hadde ikke noe tema heller, og dette er due i morgen. Var ute en times tid, og dette ble resultatet.

  A BIRD  CATERPILLAR

  PAPER BIRD

  I dag var jeg ute og tok bilder i 2-3 timer til fotoprosjektet som skal leveres i morgen. Mangler fremdeles ett bilde, eeeee. Får prøve å ta det i lunsjen i morgen!
  HUMAN NATURE  FOR SALE

  Da var annonsen på finn ute, og om bare ei uke er kaninungene klare til å komme til sine nye hjem. De har vokst så fort!


  

  RABBITS

  Nesten 5 uker gamle. Ah, de er så søte!


  

  KANINUNGE

  Nå har de blitt 3 uker allerede! Åå de er så søte!

  KANINUNGER

  Fredag for en uke siden fikk vi kaninunger! 8 stykker, søte små. I dag fant jeg to av dem døde, den ene var søte lille Smule. Den var knøttliten, kanskje ikke så rart den ikke overlevde. Det var trist, men sånn er det vel bare ..

  Smule er den lille kaninen her. De andre så jeg ikke forskjell på, så vet ikke hvilken av dem som døde. Blir nok en del kaninunge-bilder på dere i tiden fremover, haha!
  

  SQUIRREL


  

  I WHIP MY HAIR BACK AND FORTH


  

  RUN FORREST, RUN


  

  PURE

  EYES

  THE LONG ROAD BACK


  

  NÅR MAN GÅR RETT INN I EN SAUEFLOKK
  

  EQUUS CABALLUS
  

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits