• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • TO I EN

  Snill og søt versjon:

  Slem og søt versjon:


  Det ble ikke så veldig langt opphold her i huset for den lille kattungen vår. Den var rett og slett for vill og uoppdragen til at vi kunne ha den, så vi ga den til ei koselig dame som bor på en gård. Der får den løpe masse og være så gal som den bare vil! Vi kunne egentlig ikke ha den uansett, på grunn av allergi, men den var jo så søt. Jaja, nå slipper vi kloring og masing om natta iallefall!


  3 kommentarer

  maria sanni

  17.08.2012 kl.15:35

  Utrolig fin blogg du har, ønsker deg en god helg! :D

  22.08.2012 kl.02:46

  hei, jeg reiser til MN på utveksling dette skoleåret, og lurte på om du tok lappen der? og hvordan gjorde du isåfall det?:)

  Mari

  22.08.2012 kl.20:21

  Anonym: Heia! Nei jeg tok ikke lappen, men det er fullt mulig :) Du må melde deg på et 30 timers teorikurs for å ta teoriprøven, og ta kjøretimer etter det.. Tar mye tid men er nok verdt det om du får det til!! :)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits