• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • BORTE BRA, HJEMME BEST

  Nå har jeg vært i Norge siden søndag morgen, altså fire dager. Har bare en ting å si; det er HERLIG! Alt er så likt som det var før jeg dro, men allikevel annerledes. Jeg er annerledes. Jeg setter mer pris på alt rundt meg, og nyter bare livet. Hadde det supert i USA, men ett år var egentlig akkurat passe tid. Ikke for lenge, ikke for kort. Nå tar det to minutter å gå til noen av vennene mine, busstoppet er rett utenfor huset, jeg kan øvelseskjøre, jeg sover med dyne, det er ikke helt mørkt før etter midnatt, veiene har svinger og ikke bare rett frem, jeg kan gå rundt alene uten at noen til enhver tid må vite hvor jeg er, jeg kan kjøpe softis, jeg trenger ikke bruke adapter... Kunne fortsatt lenge.

  Flyreisen var lang, men gikk helt problemfritt, med unntak av flykø på rullebanen i New York, så vi satt på flyet i en time før vi kunne lette. I Philadelphia møtte jeg en norsk utvekslingsstudent som også skulle hjem, så vi reiste sammen til Newark og ventet sammen der. Mye gøyere enn å kjede seg alene! På flyet til Oslo møtte vi to til, og vi satt sammen alle fire. Kjempegreit! Mot slutten av flyturen var vi ganske slitne, men utrolig spente. Vi skulle alle møte familie og venner for første gang på altfor lenge. Da jeg gikk ut til ankomstområdet var jeg så spent at jeg turte nesten ikke gå rundt hjørnet, haha. Jeg trodde bare Pappa skulle hente meg, men der sto i tillegg søsteren min og Elisabeth, stemora mi. Utrolig koselig overraskelse. Ble så overveldet at jeg begynte å grine haha.

  De siste dagene har bare gått i ett. Har hatt en del å gjøre, og det er så mange å se! Men det er bare utrolig koselig :)

  Jaja, ikke så mye mer å si. Alt står kjempebra til, og jeg har det veldig bra :) Deilig å være hjemme!


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits