• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • GRADUATION

  Fredag forrige uke var det graduation seremoni på skolen vår. Er helt utrolig glad for at jeg var senior i år og fikk være med på det, for tror aldri jeg har følt meg så amerikansk.

  Litt etter klokken 6 på ettermiddagen stilte alle seniorene opp i to rekker med cap & gown på. Så måtte vi vente utenfor gymsalen til omtrent 7 da dørene ble åpnet og vi gikk inn i rader mens lyden av blitzregn hørtes overalt. Da alle hadde satt seg ned på sin plass, og familie og venner hadde roet seg på tribunene, marsjerte politiet inn med et amerikansk flagg. Var så stille i salen at jeg er sikker på at man kunne ha hørt ei nål falle på gulvet. Deretter var det nasjonalsang og litt sånne rutiner som hedring av veteraner og spilling av skolesangen av korpset. Etter det igjen var det ca fem taler; en av de fire rektorene, klassepresidenten, den med høyest snitt, en av seniorlærerne som klassen vår hadde stemt frem og skoledisktriktslederen. Da de var ferdige var det endelig tid for å dele ut diplomaene. Tok litt tid ettersom det var rundt 450 elever som skulle opp på scenen. Tror hele seremonien varte i omtrent 2 timer! Når alle hadde fått sitt diploma, erklærte rektoren oss for graduated og alle kastet hattene i været. Det var helt magisk, akkurat som på film!! Endelig fikk vi marsjere ut og var ferdig med high school for godt (iallefall amerikansk hehe, har jo ett år igjen i Norge).

  Var litt rart, for det var jo siste gangen jeg så mange av dem. Alt skjedde så fort, fikk ikke sagt hade til alle for det var så mange mennesker der. Har avtalt med mine nærmeste venner å treffe dem i løpet av de neste dagene. Er så travel nå, og har ikke begynt å pakke en gang. I kveld skal Mamma, Malene og jeg til ei venninne av Mamma og sove der til i morgen. Så skal hun ta oss med på en tour i Twin Cities før vi drar tilbake hit slik at vi rekker en middag med en familia jeg har sittet barnevakt hos. Onsdag skal vi tre til Valley Fair, og torsdag til Mall of America. Fredag reiser vi fra Elk River og sover på hotell i Bloomington som er rett ved flyplassen. Så går flyet mitt litt før 7 på morgenen, mens Mamma og Malene ikke drar før på kvelden samme dag. Og innimellom alt dette skal jeg få tid til å være med venner og pakke... Jaja, det er vel bare å sette i gang med en gang, vil jo ikke sitte oppe natta før og pakke i siste liten!

  Nasjonalsangen tjohei

  Min amerikanske familie


  Vertsmor


  Mamma & Malene


  Sånn ca alle bildene av bare meg ble uklare...jaja


  2 kommentarer

  Hanne

  12.06.2012 kl.21:13

  (Lenge siden jeg har vært innpå bloggen din, men jeg har alltid likt innleggene om året ditt i USA)

  Så gøy å lese at du har hatt en skikkelig graduation! Ser så utrolig kult ut på filmer osv :-) Trist at du bare har denne lille uka igjen, eller nå er det vel bare noen dager.. Men det virker som du har hatt et fantastisk år i USA som du ikke kommer til å glemme med det første!

  Mari

  13.06.2012 kl.06:50

  Hanne: Ja lenge siden jeg har hørt fra deg, men koselig at du kom innom en tur igjen :)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits