• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • FAMILIEN ER GJENFORENT

  Iallefall nesten hele. Tirsdag kveld hentet vertsmor, vertssøster og jeg Mamma og lillesøster Malene på flyplassen i Minneapolis. Kan ikke si annet enn at det var en helt utrolig følelse å se dem igjen. Tror ikke jeg skjønte hvor mye jeg har savnet dem før jeg så dem. Har ikke helt skjønt enda at de faktisk er her. Har tatt meg selv i å klype meg i armen flere ganger fordi det er så uvirkelig.

  Hodet mitt er egentlig ganske rotete for tiden. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det er bare helt kaos inni der. Er ikke bare det at jeg skal hjem om 8 (!!) dager, men at jeg syns det er litt vanskelig å balansere mine to helt forskjellige liv. Her borte har jeg jo en helt annen rolle i vertsfamilien enn det jeg har hjemme i Norge. Er ikke helt gjest i huset, men ikke familie heller. Men med mamma så har jeg jo et mor-datter forhold og jeg oppfører meg annerledes med henne og Malene enn jeg gjør med vertsfamilien. Hm, vet ikke helt om dere forstår, men jaja. Litt vanskelig å ha to forskjellige roller på en gang.

  Anyways, kan nesten ikke tro at jeg skal hjem neste uke! Den siste tiden har bare rast av gårde, og det er ikke tull når jeg sier at et utvekslingsår går fortere og fortere helt fra man kommer og til slutten av året. Skjønner virkelig ikke hvor mai ble av... I morgen er det graduation, og jeg gleder meg veldig til å være en del av en slik vaskeekte amerikansk opplevelse. I dag klokken syv på morgenen hadde vi senior breakfast på skolen, og gikk gjennom seremonien slik at alle vet hva de skal gjøre. Kjipt å stå opp så tidlig når man har ferie, men hadde jo ikke noen fag så da er det ikke så ille. Mamma og Malene kom etterhvert slik at jeg fikk vist dem rundt på skolen og de fikk snakket med noen av lærerne mine. Tror vi skal tilbake i morgen så vi kan snakke med et par lærere til. Kommer til å savne noen av dem veldig, spesielt engelsklæreren min. Hun er bare verdens skjønneste! English Speech er definitivt favorittklassen min, spesielt fordi jeg gjør det så bra i den hihi. Har 98% i den, og læreren min er veldig imponert over meg. Varmer ekstra når hun sier det, for jeg er jo tross alt en utlending. Hun sier til og med at jeg skriver bedre enn noen av Advanced Placement-elevene hennes (engelsk på college-nivå).

  Vi får også leid bil i morgen og frem til vi reiser, da er det mye lettere å komme seg rundt. Ellers tar vi dagene litt som de kommer. Skal til Mall of America, Valley Fair og litt sånt, pluss at Mamma har noen venner i området som vi skal hilse på. Det skal bli koselig :)

  Flotte mennesker som jeg har savnet sånn! Hvis noen lurer så opererte lillesøsteren min bort et fødselsmerke på leppa forrige uke - hun har ikke trynt på sykkel eller noe haha :) Kommer til å gå helt vekk etter en liten stund.


  Litt av sjokoladen de hadde med <3<3<3

  Har verdens fineste mamma.


  Én kommentar

  Siri fotograf

  08.06.2012 kl.08:06

  Koselliiiiig!

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits