• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • ISOLERT

  Minnesota-vær altså! De siste dagene har vi hatt så mange stormer at vi har bare holdt oss i hus hele tiden. Det gikk greit helt til internettet sluttet å virke på grunn av været. Vi følte oss helt isolert...haha. I tillegg er det langhelg, fire dager fri fra skolen. Perfekt timing altså... Fredagen var jeg iallefall veldig produktiv, skrev hele min constructive speech og rebuttal til debatten min i engelsk på torsdag neste uke. Emnet er om engelsk burde gjøres til USA's offisielle språk. Fikk også intervjuet vertskusinen min som er adoptert fra Nigeria, lager en dokumentar om henne som final project i videoklassen. Nå sitter jeg på Dunn Bros og bruker deres internett hihi. Det er ca 35 grader, noe som er veldig rart fordi de siste dagene har vi bare hatt rundt 17 grader og skal bli like kaldt de neste dagene. Makes no sense!

  I går hadde Lilia bacholerette-partyet hennes. Abby var host, så vi hadde det i huset vårt. Brukte det meste av dagen til å lage mat, gjøre rent og klargjøre alt. Kvelden var utrolig gøy, har ikke ledd så mye på lenge haha! Helt vilt! What happens in Vegas stays in Vegas. Hehe.

  Nå er det bare ei uke, eller rettere sagt 4 skoledager igjen til sommerferie. Gleder meg helt vilt! Er så lei av å gjøre det samme på skolen hver dag, og spesielt at alle lærerne sparer de største prosjektene til slutt! På 4 dager må jeg gå til et local meeting i government, lage en webside i grafisk, redigere dokumentaren i video, redigere bildene til den siste innleveringen i foto, og øve til debatten i engelsk. Jaja, lista over gjøremål minskes sakte men sikkert!

  Forresten, fikk 45 av 50 poeng på den siste prøven i government som var om the judicial branch. SERIØST dere aner ikke hvor saiko vanskelige de prøvene er!!! OG JEG FIKK 90%!! Er sykt stolt av meg selv! Hehe, er det noe jeg har lært i USA så er det at det er greit å skryte av seg selv. Janteloven eksisterer ikke her borte i det hele tatt, og det er egentlig ganske bra syns jeg. Vi nordmenn vet ikke å sette pris på vår egen innsats og talenter. Men uansett, har faktisk 96% i det faget, altså A, mens minst halve klassen står i fare for å faile. Go foreigners! Kunne nesten blitt USA's president altså! Neida, for å bli president i dette landet må man faktisk være født i USA, være over 35 år og ha bodd i landet de siste 14 årene. MEN jeg kan faktisk bli en Supreme Court associate/chief justice for de har ingen krav for å bli nominert! Så lærte dere noe nytt i dag :)

  Det var alt, takk for meg.

  PS vet ikke helt hva jeg skal gjøre uten denne galningen.
  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits