• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • SOM ET BARN

  I dag bestilte jeg endelig det jeg har ventet på i hele år. To nye objektiv til kameraet mitt er i dette øyeblikk på vei til meg. Gleder meg som et lite barn! Svei litt i lommeboka, men jeg hadde planlagt å kjøpe dem her før jeg dro hjem siden det er så mye billigere. Spørs om ikke jeg må selge kameraveska jeg har nå og investere i en ny, slik at jeg får plass til alt!

  Bestillingen ble gjort på Amazon, noe som er ekstra billig og greit når det er innenfor USA! Koster ingenting å shippe, og sparte masse ved å kjøpe derfra fremfor f.eks. i en butikk! Kan virkelig anbefales til fotoentusiastiske utvekslingsstudenter!

  Canon EF-S 55-250mm er nok den jeg har siklet på lengst. I og med at jeg er glad i å fotografere dyr er en telephoto lens egentlig et must for meg. Denne kostet meg snaue $200 dollar, altså 1200 NOK. Sparte hele 40%, for den koster opprinnelig over $300 i butikk! Wihu!

  Canon EF 50mm bestemte jeg meg ikke for å kjøpe før nylig. Den tar såå fine macro og portrettbilder, og slipper inn mye lys! Prisen var $115, men originalprisen var $200!

  Å som jeg gleder meg! Klør i fingrene etter å få kommet meg ut å prøve dem så fort det kommer! Skal være her tidligst 30. mai, men ikke senere enn 5. juni så er litt igjen å vente.

  Nå er vi midt i den nest siste uka på skolen. Deilig at vi seniors slutter ei uke før alle andre, men det betyr også at vi har mindre tid til å få alt skolearbeidet inn før siste frist. For tiden er jeg rimelig stresset; en webside og tre graduation invite proofs i grafisk, en 5-minutters dokumentar som final project i video, en fotoserie på syv bilder i foto, i government en prøve, local meeting og final exam (trenger ikke ta examen hvis jeg har A, og ligger på det nå yay!), og til slutt en svær debatt i engelsk! Og alt må være gjort på under to uker... Vi har nemlig bare korte uker nå, med fri på fredag og mandag. Skal bli deilig med langhelg, men blir nok ikke noen leksefrie dager for å si det sånn. Spesielt den debatten i engelsken stresser jeg mye med. Emnet mitt er om engelsk burde være USA's offisielle språk, og vi trenger 50 note cards, works cited og hele pakka. Årh. Jaja, jeg gleder meg egentlig til selve debatten for jeg liker å holde speeches og diskutere, men er bare så mye arbeid i forkant. Siste innspurt, det skal nok gå bra. "Start strong, finish strong" som government-læreren min alltid sier!


  2 kommentarer

  23.05.2012 kl.09:29

  Gratulerer med nye objektiv. Flott at du tar foto så seriøst - og du har jo absolutt talent!. Vi har god plass på veggene i huset her til å få opp noen bilder av deg. Lykke til med innspurt på skolen.....skulle gjerne hørt på den debatten!! pappaklem::))

  Mari

  24.05.2012 kl.02:03

  Pappa: Hihi, takk! Skal nok få printet ut noe her borte som vi kan henge opp :)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits