• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • 17. MAI USA EDITION

  I dag har det vært en ganske spesiell dag. Våknet opp og hadde helt glemt at det var 17. mai egentlig... Men så husket jeg på det, og da gikk jeg på diverse nettaviser for å se noen koselige bildeserier før jeg sto opp. Skulle egentlig se litt av sendingen fra NRK, men hadde glemt at det ikke virker i utlandet.

  Anyways, skole var det jo. Ikke helt vanlig da, for i dag var også dagen da yearbooken kom ut! Alle yearbook staff members slapp å gå til klassene hele dagen, slik at vi kunne gjøre dem klar til å selges. I de fire lunsjene var det helt fullt av folk som skulle kjøpe! Vi bestilte pizza og brus, og det var egentlig veldig greit at vi gjorde dette denne dagen, slik at jeg skapp vanlig skole på Norges nasjonaldag! Var også gøy å se boka i bokformat. Har jo sett de fleste sidene fra dataen, men det er noe helt annet å holde det ferdige produktet i hendene. Vi har jo jobbet med den i hele år!

  Vi måtte ha på yearbook t-skjorta vår, så fikk ikke pyntet meg ekstra :(

  Etter skolen hadde jeg invitert Camilla bort for å grille og feire litt. Det var veldig koselig! Lagde salat og grillet pølser, spiste chips og koste oss i det fine været. Skulle ønske jeg kunne sendt litt av godværet vårt til dere der hjemme, vi har mellom 25 og 30 grader hver eneste dag nå!

  Jeg printet ut det norske flagget på skolen og teipet dem til to grener hihi!

  Camilla og jeg fikk med Mindy og Tracy på potetløp rundt bassenget. Dessverre vant vi ikke da, huff huff. Sorry Norge!


  Håper alle har hatt en strålende dag og fått feiret med familie og gode venner. Må si jeg ble litt misunnelig da jeg satt og så på TV2's sending (som faktisk virker her borte!!), og så alle i bunad, syngende med flagg i hånden. Tror jul og 17. mai er de dagene jeg helst ville vært hjemme på! Jaja, neste år er jeg jo russ!!

  I dag er det også akkurat en måned til jeg lander i Norge. Helt utrolig rart å tenke på, tror ikke dere kan forestille dere det. Nå er det bare skoleslutt jeg teller ned til, og det er kun 9 skoledager igjen! Gleder meg til å bli ferdig med alt som heter innleveringer og prøver, og bare nyte det å være her uten å måtte gå på skolen.

  Gratulerer med dagen, kjære nordmenn!


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits