• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • ONCE UPON A PROM

  Når man ser amerikanske filmer er det ofte at ting er litt overdrevet. Mye som stemmer, men sannheten er litt pyntet på. Vel, prom er heller undervurdert. Fyyyy søren så gøy det var! Akkurat som på film, bare enda bedre!

  Rundt 3 dro vi til skolen for å møte resten av gjengen der. Grand March begynte klokken 4, som er sånn greie man går foran publikum med daten sin. Siden jeg sa fra meg min (hehe) så ble jeg heller sittende å se på sammen med noen andre. Helt greit, for køen til å gå var 1 time lang! Etter en stund var det tid for å dra til festlokalet, og jeg var på en partybuss med rundt 40 andre. Veldig gøy! Da vi ankom Minneapolis der selve prom var, fant vi noen bord og spiste middag. Litt sånn koldtbord med kylling og stek og sånn. Lokalet var utrooolig fint, åpent sånn at man så ned på dansegulvet og på alle de andre etasjene. Etter dette begynte dansingen og varte i mange mange timer. Helt gåen i beina. Hadde trodd det skulle være stress å danse med den lange kjolen min, men det gikk helt greit.

  Rundt midnatt var det slutt (typisk for skolearrangementer haha) og vi dro hjem i partybussen. Ikke like mye liv der sammenlignet med veien bort, haha.. Var såå trøtt. Skulle egentlig ut og spise og på et afterparty etter det, men orket ikke hehe. Var utrolig deilig å legge seg for å sove!

  Tok jo selvfølgelig bilder, så tenkte dere kunne få se noen. Prom er egentlig en eneste stor bildedag. Tok bilder i hagen før vi dro, bilder før Grand March, bilder etter Grand March, bilder på partybussen, bilder under middagen, bilder mens vi danset, bilder med venner som kommer bort jevnt og trutt og er helt "mariiiiii i need a picture with you!!!". Jaja, bilder er gode minner!

  Hadde ikke med meg kameraet, så alle utenom de tre første er stjelt fra facebook hehe. Kan sikkert legge ut flere bilder etterhvert som de kommer på facebook!

  Definitivt en av de beste opplevelsene i hele år!

  Abby og meg :)
  Abby, Brianna og meg på skolen


  Noen av folkene på partybussen


  Her går parene Grand March

  Pa-pa-partybuss
   


  På festen :)
  Svette! Godt eksempel på amerikansk clubdancing i øvre høyre hjørne der


  2 kommentarer

  aline

  13.05.2012 kl.22:11

  Åååå så gøy!! Heldig du er som fikk oppleve det :-D <3

  agnetefoto

  15.05.2012 kl.16:06

  Woow, utrolig flott kjole du hadde! Hørtes og så veldigveldig gøy ut! ^^ Veldig heldig som fikk oppleve det.

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits