• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • FILM FRA ÅRET I USA + UPDATES

  Forrige uke satte jeg sammen en film med videoer fra utvekslingsåret mitt i USA. Den består i hovedsak av klipp fra iPoden (ikke så god kvalitet) men inneholder også et par fra kameraet mitt (litt bedre). For dere som har meg som venn på facebook, eller har noen felles venner med meg, kan den sees her: http://www.facebook.com/photo.php?v=3675266395974. Vet ikke om jeg skal gidde å laste den opp her også, tok mange timer bare å få den opp på facebook... Kvaliteten er helt herpa også. Jaja. Life goes on!

  Ellers har jeg litt nytt å meddele til alle mine kjære lesere.

  - Forrige torsdag var det Evening of the Arts på skolen min. Skrev litt om det tidligere, men kan jo friske litt opp. Det er et arrangement der elever på skolen min kan stille ut kunst, enten tegninger, malerier, skulpturer, foto etc. Jeg stilte ut to svære 24*36 og to portfolier. Det var veldig mye imponerende kunst å se på! Aner ikke hvor mange som kom, men det pleier å være rundt 2000 som tar turen innom.

  - På tirsdag skulle (trege meg, er bare ei uke igjen) bestille prom-kjole fra Macy's nettside. Det gikk ikke å bestille den jeg ville ha, så jeg ringte dem og de sa de kunne ta bestillingen over telefon. Jeg ga dem all informasjonen de trengte, men så ble kortet avvist. Vet jo at jeg har mer enn nok på det, så aner ikke hvorfor det ikke gikk. Jeg bestemte meg for å bare droppe det og finne en kjole senere isteden, men først sjekket jeg tilfeldigvis nettbanken min. Der sto det at Macy's hadde trukket beløpet 3 ganger, altså omtrent 3000 kroner!! Jeg ble skikkelig pissed, og ringte kundeservice. De var selfølgelig stengt, for det var etter 9 på kvelden. Dermed måtte jeg vente til neste dag. Damen jeg snakket med på onsdag sa at det hadde skjedd en feil og at jeg ville få beløpet tilbake på kortet innen 72 timer. Skal aldri bestille fra nettsiden deres igjen, var helt nervevrak helt til dagen etter da jeg fikk ringt og ordnet opp. 3000 er jo ikke akkurat småpenger...

  Apropo prom. I går ble jeg spurt av en om jeg ville være hans date til prom. Snill som jeg er så sa jeg ja, selv om jeg egentlig er på en prom party bus med en masse venner, og ikke kjenner han så godt. Jaja...kleint.

  - I det siste har det vært massevis av tornado warnings! En storm nesten hver dag. På tirsdag var det veldig ille på kvelden, og da jeg snakket i telefonen kunne jeg ikke høre hva han i andre enden sa for det var så høy lyd fra regnet og vinden og haglet og jeg vet ikke hva. I går natt våknet jeg i 3-tiden av at det lynte og tordnet noe forferdelig ute. Her snakker jeg hvert 2. sekund altså!! Var akkurat som om noen hadde satt en av de diskokulene på rommet mitt! Når det er tornado warning/watch kommer det sånne høye sirener fra byen som man hører kjempegodt helt ut hit, og alle er egentlig nødt til å være i kjelleren. Jeg har jo rom nede så flaks for meg hehe. Neida. Er litt lei av alle stormene nå, men det som er greit er at etter hver storm så kan man se at det er grønnere ute! Haha! Det skjedde i mars også, det var en tordenstorm også dagen etter var gresset grønt! Og i april var det en storm også plutselig begynte trærne å sprette! Ganske spesielt, kan ikke huske at det er sånn det foregår i Norge?

  - I helgen skjer det litt av hvert. På lørdagen er det både Mindy's (vertssøster) graduation fra college og Cinco de Mayo. Tror forresten ikke jeg har fortalt at hun forlovet seg for to uker siden!! Har veldig lyst til å komme hit i bryllupet i september, men det er så dyrt så det blir nok ikke noe av... :( Jaja, uansett. Cinco de Mayo skal feires med masse venner. Vet ikke helt hvor vi skal, men det blir nok gøy uansett!

  Nå har jeg vært her i litt over 8 måneder og det nærmer seg slutten av oppholdet. Det er bare fire uker igjen til siste skoledag, og det merkes på mengden med skolearbeid! Alle de største prosjektene spares liksom til slutt... Jaja. Nå teller jeg ned dager til 1. juni, er så lei av alt som heter skole nå. Gleder meg sånn til å nyte en to uker lang sommerferie her før jeg returnerer til Norge. Er forresten litt updates angående det også. Jeg har jo visst i hele år at hjemreisedatoen min er 16. juni, men for noen uker siden (eller en måned?) fikk jeg innenriksbillettene og alt det greiene! Husker ikke helt alle klokkeslettene, men her er altså ruten min:

  Drar fra Minneapolis før 7 en gang på morgenen og mellomlander i Pennsylvania ca. halv 10. Der må jeg vente i rundt 3 timer før jeg flyr til Newark i New York og lander rundt 2 tror jeg. Så er det enda mer venting, for flyet mitt til Oslo går ikke før i 7-tiden på kvelden. Håper jeg treffer noen andre utvekslingsstudenter der, så jeg slipper å kjede livet av meg. Flyet til Norge tar 7-8 timer, og med tidsforskjellen lander jeg 8.20 på Gardemoen den 17. juni lokal tid. Der blir jeg hentet av pappa (<3<3<3) som kjører meg til Skien der han og hans familie bor. Så skal jeg sove der til neste dag, så jeg er altså ikke helt hjemme i Kristiansand før 18. juni. Det blir en lang reise!

  Her er noen bilder fra Hot Chelle Rae konserten Abby og jeg var på forrige uke. Det var helt konge, gøygøy!


  3 kommentarer

  Siri fotograf

  03.05.2012 kl.23:38

  Det var en heftig lang reise for å komme seg til Norge da!

  Hvorfor ikke ta turen direkte til Island og videre til Norge, tro?...

  Mari

  03.05.2012 kl.23:47

  Siri fotograf: Explorius som finner de innviklede, men også billigere flyreisene... jaja, så lenge jeg kommer meg hjem så går det vel greit, haha!

  agnete :-)

  08.05.2012 kl.17:49

  Hjemturen hørtes utrolig stress ut, men blir nok godt å komme seg "over dammen" igjen :)

  Og det med den kjolen hørtes utrolig stress ut, bra du fikk fikset det til slutt! Filmen var forresten finfin! :D

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits