• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • RAPPORT FRA SENGA

  De siste to dagene har jeg lugget i senga hele (og da mener jeg HELE) dagen. Fy så kjedelig. Nesten så jeg heller ville vært på skolen. Ligger med forkjølelse til tusen og ser på filmer. Har faktisk fått lest noen kapitler i boka jeg holder på med også, vanligvis har jeg jo aldri tid til å sette meg ned og lese.

  Anyways, i går fikk jeg faktisk sett alle de tre Toy Story fillmene for første gang! High five til meg selv! I kveld står blant annet Monstergjengen på lista, er jo ikke i stand til noe annet enn å se på film haha.

  På skolen for tiden (eller iallefall på onsdag som var sist jeg var der) er vi fullt opptatt med alt mulig. I to av mediefagene forbereder vi oss til Evening of the Arts som er et stort arrangement med ca 2000 mennesker som kommer for å se på arbeidet til elevene. Jeg skal stille ut fra både foto og grafisk, og gleder meg veldig! I yearbook er det siste innspurt før deadline, og boken blir gitt ut 17. mai. Selv om jeg har sett det meste av den allerede, er det gøy å ha den i bokformat! I videoklassen henger jeg skikkelig etter, huff. Har fokusert så mye på de andre klassene at jeg ikke har hatt tid til å gå ut og filme til alle prosjektene. Hentet meg litt inn denne uka da jeg fikk filmet, redigert og levert inn en oppgave på bare et par dager. Det eneste jeg mangler nå er å lage en musikkvideo, så slipper jeg den irriterende "missing assignments" på parent portalen. I denne klassen forbereder vi oss også til Elkademy, som er et award show på skolen. De har en del forskjellige kategorier man kan entre og vinne i, så det skal bli spennende!

  I morgen har venninna mi bridal shower, så håper virkelig jeg er bedre når jeg våkner!! Utrolig kjedelig å gå glipp av så mye bare fordi jeg er syk..

  Jaja, spennende innlegg dette her. Skjer jo ingenting. På onsdag sendte jeg en pakke med lefser til min kjære Oline i Tennessee. De selger det på butikkene her, men ikke der nede. Nå skal jeg se på film, hade.

  3 kommentarer

  Hanne

  21.04.2012 kl.11:56

  Uffda, høres ikke kjekt ut å være så syk :-( Spennende at du skal stille ut, og det ser ut som det er masse å glede seg til for deg! God bedring :-)

  Cathrine Nesset - fotografi

  21.04.2012 kl.21:33

  God bedring! :))

  agnete :-)

  21.04.2012 kl.22:24

  Huff, masse god bedring til deg, Mari! :) Lykke til med videoklasse-oppgaven, det går nok fint! Og lykke til med utstillinga. :)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits