• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • FØRSTE DAG AV 2. SEMESTER

  Etter nok ei langhelg var det tid for å starte det nye semesteret som betyr ny timeplan, nye klasser, ny lunsj, nye folk. Var litt nervøs før jeg gikk på skolen i dag, men det hadde jeg ikke trengt! Liker den nye timeplanen min veldig godt!

  1. English/Speech 
  Dette er en helårs-klasse, så hadde dette faget forrige semester også, men jeg er i 1. time nå istedenfor 4., og det er nye folk og en annen lærer. Har Rocio i den klassen da, som er veldig fint!

  2. Photography 3
  Denne klassen består av foto-veteraner, så tror det kommer til å bli gøyere enn Photo 2, selv om jeg likte den klassen godt. Nivået er mye høyere her, så de som tar denne klassen er virkelig into foto.

  3. Government
  Er ikke så gira for denne klassen egentlig. American Government syns jeg er kjedelig også er det så mange terms og greier å huske på. Abby tok denne klassen forrige semester, og hun syns den var vanskelig. Huff.

  Lunsj
  Uvant å ha den første lunsjen, istedenfor den tredje som jeg hadde forrige semester. Denne starter 10.38 som er tidlig for meg! Visste ikke om noen som hadde denne lunsjen, men heldigvis fant jeg en del av vennene mine! :-)

  4. Yearbook
  Er glad for at jeg har Yearbook 4th hour istedenfor 3rd som jeg hadde første semester. Denne klassen er mye mindre og det er ikke så mye bråk. Orker ikke sitte og høre på den gossipen til de i 3rd hour. 

  5. Graphics
  Den eneste av klassene som er den samme som før. Samme time, samme folk. Liker den godt, så er glad for at ingenting ble endret! Eller, det eneste som er forskjellig er at vi har fått en proctor, som er en elev som hjelper læreren. Det kan være å rette quizzer, gjøre ærend for læreren (innenfor skoleområdet) eller hjelpe faglig. Proctoren er kjempegod i photoshop, så kan lære oss mye!

  6. Video Photography/Film Studies
  Syns ikke video er det gøyeste faget i verden, men det er jo etter erfaringer fra MK. Kan bli ganske annerledes her! Klassen er ganske liten, bare 12 elever! Stor forskjell fra tidligere år der de har hatt 20-30 klassen.

  Dette er altså min nye timeplan, og jeg er fornøyd! :-) Liker alle klassene mine så langt, så får vi se hvordan det blir når vi begynner å jobbe haha ...

  Et bilde fra kampen i går. Kjempegøy!!! Var så nære å vinne!! Kommer sikkert mer om det senere :-)

  2 kommentarer

  agnetefoto

  31.01.2012 kl.14:58

  Så jo ut som en grei timeplan da. ^^ Heldig som har foto som eget fag!

  Eeeeeevig mye folk på kampen. :-oo

  Anngell

  02.02.2012 kl.15:53

  nydlige bilder du tar! :D

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits