• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • LA LAKERS VS. MN TIMBERWOLVES


  I dag skal jeg på basketballkamp med Camilla og noen andre utvekslingsstudenter. Kampen er mellom LA Lakers fra California og Minnesota Timberwolves fra ofc Minnesota. Jeg gleder megggg! Vi bestilte billetter for over en måned siden, og jeg har aldri vært på en basketballkamp før, så dette blir gøy! Kampen er visst ganske stor, for folk har snakket om det på skolen og sånt, og NBA er jo generelt veldig populært.

  I morgen starter det nye semesteret, og jeg både gruer og gleder meg. Vil ikke bytte klasser, for jeg har hatt det så gøy med de som var i 1. semester klassene mine! Men samtidig skal det bli deilig å få kommet i gang med en ny timeplan. Det eneste jeg ikke vil ta er Government og Video, det er så kjedeeelig. Har dårlige erfaringer med video etter alt vi slet med i fjor på media. Adobe programmene er ikke alltid like villige til å jobbe! Jaja, vi har jo Mac nå da så får håpe det går bedre!

  Én kommentar

  Hanne

  29.01.2012 kl.20:11

  Så gøy! Håper det var kjekt på kampen (om den er ferdig) :-D

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits