• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • I DAG ER EN GOD DAG

  Våknet i dag av at jeg egentlig ikke var særlig trøtt. Herlig å kunne legge seg tidlig, gjør dagen etter såå mye bedre! I går hadde vi fri fra skolen på grunn av Martin Luther King jr. Day, som er en nasjonal fridag. Deilig med langhelg, og syns det er fint at vi har en dag til å minnes alt det grusomme som ble gjort mot African Americans, bare fordi de har en annen hudfarge. Umenneskelig! Var ikke bare slavetiden, men også langt utpå 1900-tallet!

  Uansett, til overskriften. I dag etter skolen gikk jeg til Activities Directoren for å høre om de hadde bestemt seg for å gi meg penger tilbake for skitrening eller ikke. Husker ikke om jeg nevnte det på bloggen tidligere, men forrige uke (tror jeg det var) gikk jeg til sportskontoret på skolen og spurte om det var mulig at jeg kunne få alle eller noe av pengene tilbake for skitreningen fordi jeg sluttet, og treningsafgiften går hovedsaklig til buss til trening og konkurranser. Anyways, han sa jeg får full refund! :D :D Så nå får vertsmor en sjekk i løpet av kort tid på $230 (ca 1400 kr) som hun gir til meg. Herlig!

  Helga har vært veldig fin. Fredag spilte jeg brettspill med vertsfamilien og så film, lørdag var jeg på Dunbros en stund og så dro jeg til Camilla og overnattet der. Søndag hang jeg med Camilla, Abby og noen gode venner fra skolen. Gøy! Var deilig å ha fri på mandag, dagen ble ikke brukt til annet enn å daffe.

  Ellers skjer det ikke mye her for tiden. Under to uker igjen av semesteret, som betyr finals neste uke. 24., 25. og 26. januar er finalsdager (finals er omtrent som tentamen). 24. skal jeg ha final i fotoklassen, som blir en oppgave i photoshop. Sikkert ikke vanskelig, for vi hadde nettopp en lignende test og jeg fikk full score på den. Engelsk skal vi ikke ha final i fordi vi har hatt så mange innleveringer og presentasjoner i den klassen at læreren ikke trenger mer grunnlag, woho! Det siste vi har er en oral interpretation som jeg skal fremføre på fredag. Oppgaven går ut på å velge en barnebok som vi må lese foran klassen mens vi gir stemmer til de ulike karakterene. Gleder meg nesten litt, selv om det blir rart å stå foran klassen og lese som om de var 5 år. Tviler på at vi har final i yearbook, og grafisk blir nok noe lignende fotofinalen. Husker ikke om vi har i media literacy, men vet at vi har i U.S. History og den gruer jeg meg til! Har for tiden 95% i faget, så har ikke så mye å si om jeg gjør det litt dårlig på finalen, men vil jo gjerne gjøre det bra. Selv om jeg liker det faget og syntes det er spennende, er det mye å huske. Er mye lettere når det bare er et tiår vi testes i!

  I går var det forresten akkurat 5 måneder til jeg skal hjem. Hjelp!

  Jaja. One step at a time! Nå skal jeg snart kose meg med siste episode av Pretty Little Liars, og i morgen kommer One Tree Hill! Wihoo.

  Var barnevakt på lørdag for Camillas vertsfamilies hund Bailey og en annen hund, Buddy. Buddy var virkelig noe for seg selv ........

  Blir helt emo av å bo i USA altså.

  Buddyyy
  2 kommentarer

  idaainusa

  18.01.2012 kl.04:37

  Gruer meg til finals..Supersot hund dere har! :)

  agnete :-)

  18.01.2012 kl.21:45

  Så bra du får pengene for treningene tilbake! ^^ Og fine bilder. :-)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits