• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • SNART LANGHELG

  Denne uka har gått ganske seint egentlig. Hver dag har jeg følt at vi lå en dag lenger frem i uken; på mandag følte jeg det var tirsdag, på tirsdag følte jeg det var onsdag osv. I dag hadde jeg skikkelig fredagsfølelse, men nei, det er nok en dag igjen før jeg kan ta meg en velfortjent langhelg etter ei lang uke! På mandag er det Martin Luther King Day, og fy søren jeg digger Mr. King for tiden! Elsker fridager, og alle som gjør dem mulige haha!

  De eneste stressende dagene denne uken var mandag, tirsdag og onsdag, som jeg skrev litt om tidligere denne uken. Heldigvis var det ingen prøver eller innleveringer torsdag og fredag, så kan slappe av med ikke mer å gjøre enn en liten current event til Media Literacy som må leveres hver fredag.

  Fikk forresten igjen U.S. History prøven jeg hadde i går, fikk 95% wohoo! På de siste prøvene i det faget har jeg fått 98%, 96% og 95%, ikke det vanskeligste faget akkurat. Den første fikk jeg 88% på, men var jo litt vanskeligere i starten da det ikke var like lett å følge med hele tiden. Nå sitter jeg bare å hører på mens læreren snakker, gjør leksene vi får og går gjennom study guiden i forkant av prøven. Letttttt. Uheldigvis får jeg ikke ha det neste semester (som forresten begynner 30. januar) fordi det ikke er plass på timeplanen min. Må ha Government, æsj. Ikke excited for det i det hele tatt, er vanskeligere enn historie og dessuten syns jeg økonomi og politikk er ganske kjedelig (hvertfall den amerikanske) fordi det er så sykt mange terms og greier som vi må pugge. Vanskeligere for meg å lære alt når amerikanere er kjent med det meste fra før av mens alt er nytt for meg! Dessuten er det en seniorklasse, så er mye høyere forventninger enn history som er sophomores. Jaaja, det skal nok gå bra. I verstefall kan jeg sikkert bruke notater på prøven (hehe) slik som jeg hører mange andre utvekslingselever gjøre.

  På onsdag ble Rocio med meg hjem på leksedate, men da det viste seg at ingen av oss hadde lekser, bestemte vi oss for å se en film isteden. Elsker Netflix! Man kan se alle filmer og serier der, og hvis det er noe de ikke har så får man den tilsendt gratis i posten og så sender man den bare tilbake når man har sett den. Vi bestemte oss for å se Prince of Persia, hadde ikke sett den før. Jake Gyllenhaal var hovedrollen, så det ga jo filmen et ganske bra utgangspunkt!

  Både i dag og i går har det vært kjempekaldt ute, mellom -12 og -18 de gangene jeg har sjekket! Måtte ta den kalde skolebussen hjem i dag fordi Abby jobbet, og gå 5 min i det kalde været frem til huset, Huff huff. Var rimelig deilig å tulle seg inn i et teppe og se på Hannah Montana (hehe). Igjen, jeg elsker Netflix! Fikk et lite stikk av savn når jeg så på, for søsteren min og jeg pleide alltid å sitte og le av han derre Jackson, haha. Det er ganske vanlig for de fleste å savne enkeltting innimellom, og er noe helt annet enn hjemlengsel! Det skjer nå og da, kommer helt uten videre og er over like fort som det kom. Jaja, så satt jeg der for meg selv og lo av Jackson helt alene helt til vertsfar kommer hjem og ler av meg som ser på Hannah Montana :( :( Han vet ikke hva han går glipp av!

  Nå lager jeg faktisk MIDDAG! Ja, du leste riktig! Poteter, mais og røkt pølse. Ikke dårlig. Superkokkene next! Har ikke laget middag siden .... husker egentlig ikke sist jeg gjorde det. Kanskje i desember en gang når jeg lagde grøt til vertsfamilien og de ikke trodde meg da jeg sa at det var veldig mettende, så de stekte en giga pizza i tillegg. Grøt og pizza ja, alt amerikanere mikser sammen!

  Nå er middagen straks klar! God natt Norge :-)

  Jeg, Emma og Lisa (+Julie) i fjor en gang når Emma så The Last Song for første gang. Er så fint å se en ordentlig grinefilm sammen med gode venner! Gratulerer til Emma med 18-års dagen i går og LAPPEN!!! wohoooo :-D

  2 kommentarer

  Lina

  13.01.2012 kl.17:03

  hmm, må virkelig prøve å se filmer på netflix, har ikke prøvd det enda jeg :)

  sv: haha, du har rett, jeg skal ihvertfall ikke klage på at skolen i Norge er hard, for det er den ikke i forhold til England :) Jeg har kommet over halvveis, noe som er veldig rart å tenke på. Vips så er jeg snart hjemme igjen! :)

  agnete :-)

  14.01.2012 kl.00:03

  Så flink du er! :-D Og lykke til med nytt fag. ^^

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits