• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • NY UKE

  Nå er det ny uke med prøver og lekser, helga går altfor fort! Bare fire dager igjen til fredag, og da er det langhelg! Mandag er Martin Luther King Day, så da har vi fri fra skolen. Deilig!

  I dag har jeg en del skolearbeid å styre med, jammen godt jeg ikke har ski lengre! Hadde nok ikke kommet meg gjennom denne uka hvis jeg fremdeles hadde vært med. Bare i dag må jeg skrive ca. fem sider om hvordan 25 ulike animerte TV-serier har påvirket dagens animasjonsprogrammer. Har skrevet to og en halv, så har heldigvis bare halvparten igjen. I tillegg må jeg redigere ferdig fem suspense-bilder, altså bilder som skaper spenning. Kan sikkert legge dem ut senere :-) Må også skrive ca. en halv side om hvilke spenningselementer man finner i bildene, men det er nok fort gjort! Har også en liten prøve i US. History i morra, men heldigvis er det bare terminologies, så trenger ikke mer enn 10-15 min til å pugge. Har også to packages due til i morra, men flinke meg gjorde dem ferdig før helga. Er veldig glad for det nå! En reading guide vi måtte fylle ut på 3-4 sider, og et terminology sheet.

  Må prøve å bli ferdig med alt på litt under 2 timer, for skal til ei venninne og se Pretty Little Liars wohooo! Herlighet det er så spennende!

  Er snart ferdig med portfolioen min også. Har printet alle bildene (elsker de to svære fotoprinterne på skolen!!!) og skal bare fikse litt på den digitale.

  God natt til dere, lykke til med leksene til meg.
  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits