• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • SVAR PÅ SPØRSMÅL #2

  Her kommer del to av svar på spørsmålsrunden. Dere kan fremdeles stille flere her!

  Lurer litt på hvordan vertsfamilien er?
  Vertsfamilien min består av seks personer; Vertsfar Cabot, vertsmor Sharon, vertsbror Zachary (24), vertssøster Mindy (22), vertssøster Tracy (20) og vertssøster Abigail (17). De har også en Australian Shepherd-hund som heter Rudy. Zach var jeg bare med i noen uker før han reiste til Sør-Korea der han bor et år for å lære bort engelsk. Tracy går på college i Washington, og jeg møtte henne ikke før forrige uke da hun kom hjem til jul. Mindy går på college ca. en halvtime unna, og bor hjemme for tiden. Abby er senior sammen med meg på skolen. Jeg kommer veldig godt overens med alle i vertsfamilien min, og jeg har blitt utrolig glad i dem alle sammen! Kjemien klaffet med en gang, og jeg har blitt soesielt knyttet til Abby. Vi er veldig mye sammen, og vi kan fortelle hverandre alt. Hun er veldig lik meg, og jeg føler at jeg kan være helt meg selv når jeg er med henne (det kan man ikke med alle amerikanere altså). Vertsfaren min er veldig morsom, og pleier å le av vitsene mine. Derfor jeg digger han! Hehe, neida. Han er veldig kul iallefall! Vertsmoren min er veldig skjønn og hyggelig. Hun holder alltid styr på alt som skjer, planlegger og ordner med ting. Ellers liker jeg vertssøsknene mine godt, men det er egentlig kun Abby jeg føler er som en søster. De andre er mer som venner, men jeg er jo ikke like mye sammen med dem som Abby, så er nok litt derfor. Har ikke noen bilder av Tracy, men hun er veldig lik Abby og Mindy!

  Abby

  Rudy


  Zach, Mindy, Cabot og Mindy's kjæreste Drew


  Mindy og Abby


  Shari


  Cabot


  Zach


  Abby og meg


  Zach bakte norsk mat


  Eplepai eller noe sånt, mmmmm


  De er gale alle sammen, men jeg digger dem uansett! Mindy, Cabot, Abby og Shari


  Må du lage middag til deg selv, og betale for maten din?
  Nei til begge deler. Jeg er en del av familien, spiser middag med dem og de betaler for maten. En av hjemmeoppgavene mine er egentlig å lage middag en gang i uken, men har blitt dårlig med det i det siste, hehe ... Blir aldri tid til det, så ender alltid med at jeg kommer hjem akkurat tidsnok til middag (6-7 tiden). De eneste gangene jeg betaler for mat er om jeg er ute og spiser med venner.

  Hvor mye har du i lommepenger i måneden?
  Foreldrene mine har betalt for hele året mitt (tusen tusen millioner takk!!!), og gir meg $300 i måneden, altså rundt 2100 kroner. Om jeg går over dette betaler jeg det selv, noe jeg tror jeg har gjort alle månedene frem til nå. Har vært mye utgifter dette semesteret, men tror og håper at det blir mindre etter nyttår!

  Har du bilder av de du har blitt kjent med der nede, dine venner og sånn?
  Ah, jeg er så utrolig dårlig til å ta med kameraet og ta bilder med venner! Har noen, men ikke mange. Har vel postet de fleste på bloggen allerede, men kan poste dem igjen. Mange jeg ikke har bilder av, det får komme en annen gang!

  Kaytlinn, Sarah, Brianna, MacKenzie, Abby, meg, Karissa og Hannah


  Abby, Kaytlinn, Brianna, Karissa, MacKenzie, meg, Hannah. Gale folk!!!!!! Digger dem!

  Abby og Lilia

  Utvekslingsmøte med ASSE


  MacKenzie, Dani, Abby


  Natalia


  Photography!!! Den feteste klassen! Tessa i bakgrunnen, hun er så skjønn!


  Tessa, Natalia, meg, Amber


  Natalia


  Hannah, Karli, Karissa, Kaytlinn, Abby, Brianna, MacKenzie, Dani, meg


  Dani og MacKenzie


  Inga og meg


  Brianna og MacKenzie


  Mary og Abby


  Camilla, min norsk-mate!


  Kanskje du kan skrive litt mer om hvordan hverdagen din er, utenfor skolen og slikt.
  Kan prøve å være flinkere til det når jeg blogger. Skjer liksom ikke så mye utenfor skolen i hverdagene. Eller, det som skjer foregår på skolen da. Alt er i regi av skolen, sport og alt det der. Når jeg komme rhjem fra trening gjør jeg ikke så mye før jeg legger meg, så blir vel mer å fortelle om ting jeg gjør i helgene. Men skal prøve å oppdatere mer på hva jeg gjør! :-)


  Én kommentar

  agnetefoto

  23.12.2011 kl.23:48

  Kjempebra svart! :-) Virker så utrolig gøy på utveksling, har tenkt på det mange år, men Rogaland støtter desverre ikke medier og kommunikasjons elever på utveksling, så da blir ikke året godkjent. :-(

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits