• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • NORSKE FOLK

  I går var jeg i Camillas bursdag, og der var det to andre norske. Fire til sammen alstå for dere som har litt problemer i matte slik som jeg. Var også en danske og en fra Brasil + familie og venner. Koselig! Vi spiste mat <3<3 og bowlet. Bowling er ikke min beste sport (?) men fikk i det minste et par strike eller hva det nå heter når du slår ned alle på et forsøk. Go me!!  Fant ikke flere bilder å stjele fra Camilla. Har blitt dårlig til å ta med med kameraet, blir som regel bare iPoden og den er ikke supergod på det med bilder.

  I dag fikk jeg 3, TRE!!! brev i posten! Give a celebrity some space while she answers her fanmail.

  Neida. Fikk gave fra mine søte venninner i gata, julekort fra ei venninne og et brev fra storesøstra mi som jeg ikke får åpne før 1. juledag da jeg åpner gavene. Vanskelig å vente!!!

  På søsters kort sto det Return to Sender, og da kunne jeg jo ikke la være å høre på den sangen av Elvis Presley. Digg.no sier jeg bare. Nå er det over og ut, skal se på Pretty Little Liars med Abby og forberede meg mentalt til skiløpet i morgen. God natt!


  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits