• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • THURSDAY IS THE DAY BEFORE FRIDAY

  Tar en Rebecca Black og tenkte jeg skulle informere dere litt om ukedagenes rekkefølge i overskriften her.

  I dag våknet jeg med en forferdelig halsbrann, med vinteren kommer også forkjølelser! Elsker immunforsvaret mitt :-D :-D Slet meg gjennom skoledagen, og var helt ferdig etter siste time så bestemte meg for at det lureste nå er å slappe av så mye som mulig hjemme og ikke gå på trening i dag eller i morgen. Vil ikke ødelegge for meg selv heller, og å trene ute i mange minusgrader er vel ikke det smarteste å gjøre i min situasjon.

  I dag hadde jeg mitt første glass melk på over et år, og det smaker fremdeles like ekkelt. Har også hatt IFA (sjeleglad for at jeg ikke spiste opp alle da de kom i en pakke fra mamma i oktober), melkesjokolade, makrell i tomat (bare en boks igjen nå, huff) og litt lovehearts.

  Nå må jeg skrive ferdig julekortene og få sendt dem over dammen, jeg er så treig altså!

  Er så bekymret for at pakken min til Norge skal ha blitt borte i posten! Sendte den 26. november, og nå er det omtrent 3 uker siden! Jaja, håper det bare er julerushet som forsinker den.

  yeaaaaah minnesota norwegian!

  Én kommentar

  agnetefoto

  16.12.2011 kl.17:27

  God bedring! :-)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits