• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • JULEGAVER

  Noe jeg liker godt med julen er å kjøpe julegaver til andre og se på når de åpner dem. Dessverre får jeg ikke sett familien min gjøre det i år, men det skal bli spennende og nytt og feire amerikansk jul! Sendte julegaver hjemover for 2 uker siden, og skal være fremme i løpet av neste uke. Er veldig redd for at de skal ha kommet bort i posten, men får bare håpe på det beste. Det skjer jo ikke ofte, men noen i utvekslingsgruppene på facebook har opplevd det. Hadde jo vært utrolig kjedelig!

  Ellers har jeg fått to pakker i posten denne uka, en fra bestevenninna mi Oline som bor i Tennessee dette året, og onkelen min i New York. Oline feiret Thanksgiving i NY, så jeg fortalte henne at jeg ønsket meg en NY caps, for jeg glemte å kjøpe en da jeg var der tidligere i høst. Hun sendte den i en pakke som er beregnet for stek/kjøtt, så når jeg kom hjem hadde vertsfar lagt den i frysen fordi det sto "Keep Frozen" på den, hahaha! Digger capsen, men skal pakke den inn så jeg kan åpne den på julaften igjen, hehee. Den andre pakken var typisk american; finfin eske istedenfor innpakningspapir. Gleder meg til å få flere, pakker fra Norge i posten er det beste som finnes!

  På fredag var jeg på årets første skitur! Eller, det var trening da, men føltes herlig å ha ski på beina igjen! Camilla og jeg trente i Elm Creek, en ca 2.5 km lang bane som de har produsert snø på fordi det ikke er snø her enda. Bare halve banen var åpen, så den var vel litt over en kilometer lang og vi måtte gå runde etter runde etter runde. Gleder meg til vi kan gå ordentlig lange turer der det ikke er det samme om og om igjen!

  Fikk også skigenseren min fra skilaget på torsdag! Den er sååå deilig og varm. Bestilte Medium, men i Norge ville den vært Xtra Large ... haha. Ante ikke at den var så stor, men jaja. Digger den uansett!


  NY capsen <3<3  Pakke fra onkel :-D


  Ellers har jeg ikke gjort så mye i dag. Ryddet rommet som av en eller annen grunn blir rotete etter en dag, og vært ute og spist med Abby og Rocio.

  Var også på date med min kjære og trofaste iPod. Ingen kan noensinne skille oss, elsker deg! Hehe. Vi gjorde ikke så mye egentlig, han tok for det meste rare bilder av meg. Romantisk, eller hva?

  ... Vet ikke hva som er galt med meg, men noe må det da være.  3 kommentarer

  Tina

  11.12.2011 kl.12:28

  DU ER RÅ MARI :D

  Jolie

  11.12.2011 kl.12:31

  Lol Mari, capsen er en new York yankees caps

  Mari

  11.12.2011 kl.19:10

  Jolie: Lol Julie, jeg veet. Minnesota Twins er ikke de beste i baseball akkurat så heier på de flinke jeg, hehe

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits