• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • LOS ANGELES/HOLLYWOOD DAG 1

  I dag kjørte vi fra Palm Desert til Los Angeles (ca 2 timer) og det har vært en digggg dag. Vi kom litt seint av gårde, så var fremme i LA i ett-tiden. Gikk først langs Malibu Beach, utrooolig fint sted! Tok ca en time å komme oss derfra til Beverly Hills, selv om det bare ligger noen kilometer unna, fordi det er så døøøødla mye trafikk! Blir helt rastløs. I Beverly Hills var det steike mange fine og store hus. Serri, kunne godt bodd der for å si det sånn! (Selv om Norge er best!).

  Deretter kjørte vi til Hollywood og gikk langs Walk of Fame. Det var rått, og kjempegøy å se stjernene til noen av favoritt-kjendisene mine! På kvelden gikk vi ut og spiste, og sjekket inn på hotellet. Er helt dau i beina, men gleder meg til å se enda mer i morgen!

  En ting jeg har merket her er at alle minner sånn om kjendiser her. Blir helt paranoid, og ser meg rundt hele tiden fordi jeg tror jeg ser en kjendis men så er det bare noen som ligner. Nå skulle Julie vært her altså, "KJENDIS!!!". Ser henne for meg, haha! Men ja, folk er litt kjendis-ish i denne byen. Hehe.
  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits