• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • BURSDAGSBARN

  I dag har vært en dag utenom det vanlige. Jeg har en 31 timer lang bursdag, og har hatt det topp helt fra jeg sto opp! Startet dagen med grøt som vertssøster laget til meg. På skolen fikk jeg mange hyggelige bursdagshilsener, og vi gjorde ingenting stress i timene heller. En veldig fin dag å ha bursdag på når jeg først har den på en skoledag. Skypet med mamma, pappa og venner etter skolen, kjempekoselig!

  I løpet av hele dagen har det tikket inn bursdagshilsener på facebook. Det er så koselig med så mange som ønsker meg en god bursdag! Har fått flere overraskelser i løpet av dagen - den første i graphics klassen min i dag da læreren min sitter på kontoret med døra åpen inn til klasserommet og plutselig brøler HAPPPPPPPPPPPPY BIRTHDAYYYYYYY MARYYYYYYY! Ikke vet jeg hvordan han visste det. Skvatt gjorde jeg også.

  Da jeg kom hjem lå det en overraskelse ved døra og ventet på meg.  Bursdagsgave fra mammas forlovede og hans fire barn! Gassballonger, blomster og en konfekteske. Skikkelig typisk amerikansk, haha!

  I kveld venter god middag (laks og poteter) og oreokake + film! På fredag har vsøster planlagt birthdayparty for meg, og invitert en masse folk jeg ikke kjenner! Haha :p Har verdens beste vertsfamilie!

  Har hatt en veldig bra bursdag, selv om det har vært annerledes enn hva jeg er vandt til! Tusen takk for alle gratulasjoner og overraskelser. Savner Norge og tenker på dere hver dag, vi sees om 7 og en halv måned!


  2 kommentarer

  thao

  27.10.2011 kl.23:07

  gratulerer med dagen :D

  agnetefoto

  28.10.2011 kl.09:14

  Gratulerer med dagen på etterskudd!

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits