• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • PAKKE FRA NORGE

  I går da jeg kom hjem lå det en pakke og ventet på meg. Ble så glad at jeg begynte å grine, haha :p
  Åpnet den med en gang, og inni lå det to melkesjokolader og brev. Har bursdag om 5 dager, så det var en del av bursdagsgaven. Pakken var fra Pappa, mine to søstre, stemor og stesøstre. Huff, det høres ikke bra ut å si stemor eller stesøstre, minner meg bare om Askepott!
  Uansett, selv om jeg ble veldig veldig glad, fikk jeg også veldig hjemlengsel . Gikk ned på rommet og hørte på Odd Nordstoga som jeg alltid gjør når jeg savner Norge. Noen ganger er det ganske greit å bare være lei seg, og så bli ferdig med det om dere skjønner hva jeg mener. Bestemte meg for å spare sjokoladen. Skal spise en bit eller to på bursdagen min, også spare resten sånn at jeg kan ta en bit når jeg har hjemlengsel.

  Venter også pakke fra mamma, gleder meg! Det er så koselig å få ting fra Norge, spesielt norsk mat! I grafisk design har vi begynt på en ny oppgave, skal designe en brosjyre for en restaurant. Selvfølgelig ble det jo norsk restaurant på meg, med masse god norsk mat!

  HVIS NOEN VIL SENDE MEG KORT ELLER PAKKER I POSTEN SÅ SI IFRA! BLIR VELDIG GLAD FOR DET! Å SENDE ET KORT KOSTER BARE 14 KRONER, BILLIG BILLIG! SPØR MEG OM ADRESSEN! Hehe, hint hint :)

  Én kommentar

  Lena

  21.10.2011 kl.18:49

  kjekt å få pakke :) <3

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits