• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • NORSK

  I går gikk jeg på footballkamp med Camilla fra Norge! Hun bor 15 min unna meg, i Otsego, og går på rivalskolen vår Rogers High School som vi spilte mot. Det var kaaaaldt, sikkert bare 10 grader på kvelden. Været snudde brått på onsdag, fra 30 til 15 grader. Minnesota er jo kjent for det uforutsigbare været!

  Uansett, halvveis i kampen ledet Rogers 14-0, og etter at danseteamet var ferdige gikk vi til Applebees for å spise. Ingen av oss var særlig sultne, så vi bestemte oss for å bare bestille dessert. Vi valgte begge cookie med is og krem (mmm), og da vi bestilte en hver så servitøren rart på oss. Vi skjønte ingenting før vi fikk servert hver vår gigantiske dessert. I brosjyren sto det visst at den var beregnet for hele bordet, ooops. Klarte ikke å spise opp hele, og var rimelig kvalm etterpå!

  Når vi skulle gå møtte jeg noen venner fra skolen som kom rett fra kampen, og vi hadde vunnet! Med 5 sekunder igjen, fikk vi touchdown og vant! Wohoo, tror vi vant hele mesterskapet! 17-14!

  Det var utrolig koselig å være med en norsk igjen, dele tanker om det å være utvekslingsstudent, og bare det å snakke norsk. Må gjentas snart!

  Hadde ikke med kameraet, så her er et bilde fra homecoming-kampen for snart en måned siden.


  2 kommentarer

  Helene Awzum

  17.10.2011 kl.09:44

  heihei, jeg går medier og kommunikasjon, og har tenkt meg på utveksling neste år. jeg bare lurte på om du går select high school eller vanelig utvekslingsår?

  Mari

  17.10.2011 kl.14:09

  Helene Awzum: Jeg har vanlig utvekslingsprogram, altså ikke select high school :)

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits