• Forsiden
 • Følg meg
  • Follow on Bloglovin
 • Siste Innlegg
 • FORSKJELLENE MELLOM AMERIKANSKE OG NORSKE JENTER

  Amerikanske jenter ......

  - SNAKKER _BARE_ GOSSIP OM ANDRE PÅ SKOLEN!

  - Har lettere for å havne i bitchfight, sikkert på grunn av alle ryktene. Ei jente som sitter bak meg i fotoklassen sloss med ei jente allerede første skoledag, og ble utvist fra skolen torsdag og fredag. Hun måtte sy tre sting over øyet, fordi jenta hadde slått henne, og truffet pannen med en svær ring!

  - Kler seg i veldig mye knæsje farger.

  - Slengbukse er fremdeles moderne her ... :s

  - Styler håret veldig mye; krøller det, setter det opp, farger det osv.

  - Sminker øynene veldig mye; maaaaasse mascara, eyeliner og øyenskygge, for ikke å glemme et 100% dekkende lag av foundation i ansiktet.

  - Går ofte i høye hæler, og da mener jeg ordentlige - sånn man bruker på fest eller for å pynte seg til et eller annet.

  - Bruker mye bling blingggg, noe som er litt annoying. Vesker, øredobber, bak på bukselommene, smykker, ringer ... you name it. Alt skal liksom se dyrest mulig til, selv om alt er fake.

  - Er litt dumme. Enten det, eller så bare later de som. God knows why, hvis det er tilfelle. Ei jente i medielitteratur-timen min mente at den absolutt viktigste hendelsen i mediehistorien er når USA fikk the "Bill of Rights" som er noe med parlamentet og styringen av landet. Døde innvendig akkurat da.

  - Snakker _VELDIG_ plagsomt til tider. Spesielt når de er midt i sitt ess: gossip-talkingen! "I was like, and he was like, um like I dont know, and then she just like, and I like just like you know like i dont know like he totally just like ohhhhh did you see the way she just looked at me??? She's such a bitch." Sitter bare og later som om jeg følger med, men har jo ikke peiling på alle navnene de prater om haha :p Ikke alle er sånn da, men en stor del av dem!

  Konklusjon
  Veldig dollete, enkelte kan til tider være veldig dumme, 7-8 år tilbake i klesstil, snakker mye gossip. Men de jeg har møtt har vært veldig hyggelige mot meg, så de er sikkert veldig åpne til nye ting :) 


  6 kommentarer

  Anette

  10.09.2011 kl.20:04

  Ååh, tror jeg blir nødt til å følge med på bloggen din fremover, hihi. :) Har tenkt meg på utveksling med Explorius neste år, men har enda ikke bestemt meg 100% for å dra. Om du har tid/lyst - tror du at du kunne fortalt meg litt om hva du synes om organisasjonen, hvordan det er og sånt? :)

  Mari

  11.09.2011 kl.06:05

  Anette: Aah, spennende! Ja det er en stor avgjorelse aa ta, men ogsaa en stor opplevelse! Hvis dette er noe du virkelig vil og tror du er klar for syns jeg du burde gjore det. Heller det enn aa angre paa at du ikke gjorde det!

  Jeg er saa langt veldig fornoyd med Explorius. De har vaert flinke til aa forberede oss studenter paa det kommende aaret med informasjon og alt annet som skal til. Soft Landing Campen i New York var helt konge! Ellers er de flinke til aa svare raskt, og reagere raskt om noe skal skje. En student onsket naa nylig aa bytte familie av veldig gode grunner, og samme dag han kontaktet Explorius for hjelp, fikk han en ny familie!

  Saa langt trives jeg veldig godt med baade aa bo i et nytt land, og vertsfamilien min. Har bare gaatt paa skolen i 4 dager, saa foler meg fremdeles veldig lost der men det blir nok bedre! Folkene er iallefall veldig hyggelige :)

  Hvis du har sporsmaal er det bare aa sporre, syns det er goy aa hjelpe haha :)

  Ingvild

  11.09.2011 kl.10:13

  hahaha, sykt vittig. Så de er typisk film jenter?

  Anette

  11.09.2011 kl.12:29

  Så bra, tuusen takk! :) Er så godt å høre at organisasjonen jeg tenker på å reise med virker bra! Kommer helt sikkert til å spørre mer, hihi. :-)

  Mari

  12.09.2011 kl.00:18

  Ingvild: Ja mange av dem iallefall :)

  jolie

  12.09.2011 kl.08:18

  Me gusta innleggene dine! MUY INTERESANTE! :D <3

  Skriv en ny kommentar

  Mari

  Hei! Jeg heter Mari og er 19 år. Bodde i Minnesota, USA skoleåret 2011/2012 som utvekslingsstudent gjennom Explorius (ASSE). Gikk også medier og kommunikasjon med påbygg på vgs. Har sluttet å blogge, men lar den stå så for eksempel nye utvekslingsstudenter kan lese litt om min tid i USA. Kontakt: marisvestad@live.no

  bloglovin Instagram

  Kategori

  hits